Nejprodávanější tituly - březen 2021
předškoláci

První slova Španělština - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností španělských slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka
předškoláci

První slova Španělština - karty

233 Kč
207 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

předškoláci

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
předškoláci

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
předškoláci

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Školní zralost a dítě s SVP: vzdělávání a diagnostika - 11%
Specifika vzdělávání a diagnostiky dětí se speciálními vzdělávacími potřebami v posledním předškolním ročníku mateřské školy.
předškoláci

Školní zralost a dítě s SVP: vzdělávání a diagnostika

329 Kč
292 Kč
Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 6 - 7 let
Objevujte čísla, upevňujte naučené a používejte vlastnoručně vystřižené pomůcky to vše spolu s vašimi předškolními dětmi, v souladu s pedagogikou Montessori.
předškoláci

Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 6 - 7 let

134 Kč
Angličtina hravé procvičování - 12%
Angličtina hravé procvičování nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
předškoláci

Angličtina hravé procvičování

77 Kč
68 Kč
Angličtina zábavně - 12%
Angličtina zábavně nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
předškoláci

Angličtina zábavně

77 Kč
68 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
předškoláci

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>