Nejprodávanější tituly - březen 2021
základní školy

Já & písnička 2 - 11%
Zpěvník obsakuje lidové písně vhodné pro žáky základních škol. Například: Javorník, Javorník, Kolíne, Kolíne, Ruty šuty, Dajána, Pampelišky, Purpura, Tichá noc, atd.
základní školy

Já & písnička 2

161 Kč
143 Kč
Domino Český jazyk pro malé cizince 1 - 12%
Učebnicový soubor Domino - Český jazyk pro malé cizince 1 je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy.
základní školy

Domino Český jazyk pro malé cizince 1

95 Kč
84 Kč
Desetiminutovky. Vlastivěda – dějepisná část - 11%
Dovedeš seřadit události, jak šly za sebou?
základní školy

Desetiminutovky. Vlastivěda – dějepisná část

152 Kč
135 Kč
Zábavná čeština - 11%
Pracovní sešit je primárně určen žákům druhých tříd, může ale sloužit dobře i šikovným prvňáčkům, nebo jako opakovací sešit pro žáky třetích tříd.
základní školy

Zábavná čeština

152 Kč
135 Kč
Český jazyk – Podstatná jména - 12%
Tato laminová kartička je určená především pro studenty základní a střední školy.
základní školy

Český jazyk – Podstatná jména

26 Kč
23 Kč
Hravá písanka 1-4. díl - 11%
Písanka na moderně zpracovaných a celobarevných stranách procvičuje psaní žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
základní školy

Hravá písanka 1-4. díl

36 Kč
32 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
základní školy

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
základní školy

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Otestuj si znalosti – Prvouka pro 2. třídu - 11%
Ahoj holky a kluci! Máte rádi výzvy? Chcete zjistit, co vám jde, a kde je třeba trošku přidat? Otestujte sami sebe a vše se dozvíte!
základní školy

Otestuj si znalosti – Prvouka pro 2. třídu

152 Kč
135 Kč
První slova Španělština - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností španělských slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka
základní školy

První slova Španělština - karty

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>