Nejprodávanější knihy - březen 2021
střední školy

Studijní předpoklady a základy logiky - 1. díl - 11%
Publikace vychází již v 12. přepracovaném a aktualizovaném vydání a reaguje na nové trendy v přijímacím řízení v českém vysokém školství, kde se u přijímacích zkoušek začínají masivně testovat obecné studijní předpoklady.
střední školy

Studijní předpoklady a základy logiky - 1. díl

359 Kč
319 Kč
Anglicky čteme rádi
Kniha je dvojjazyčný text pro mírně a středně pokročilé studenty angličtiny. Levá strana je psána anglicky, pravá strana česky, takže si hned můžete ověřit, jestli překládáte správně, nebo si v překládání pomoct.
střední školy

Anglicky čteme rádi

107 Kč
Anglicky čteme zábavně
Kniha je dvojjazyčný text pro mírně a středně pokročilé studenty (americké) angličtiny. Levá strana je psána anglicky, pravá strana česky, takže si hned můžete ověřit, jestli překládáte správně, nebo si v překládání pomoct.
střední školy

Anglicky čteme zábavně

107 Kč
Biologie v kostce pro SŠ - 11%
(1x)

Přepracované a aktualizované vydání populární doplňkové učebnice pro střední školy v novém praktickém formátu. Učebnice shrnuje přehledně to podstatné, co student střední školy potřebuje nejen při přípravě k maturitě.

střední školy
Ukázky

Biologie v kostce pro SŠ

206 Kč
183 Kč
Základy společenských věd I. díl - 11%
Kniha slouží především středoškolským studentům při jejich přípravě na vysoké školy (resp. fakulty právnického, sociálního, ekonomického, pedagogického a filozofického zaměření). Je vhodnou pomůckou také při přípravě k maturitě.
střední školy

Základy společenských věd I. díl

359 Kč
319 Kč
Azbuka - 11%
Tato publikace vás provede všemi písmeny ruské abecedy a naučí vás je psát a číst jak tiskacím, tak psacím písmem. Získáte tak prakticky použitelný základ pro vycestování, studium, ... Budete moci vyplnit formulář například na hranicích nebo v hotelu
střední školy

Azbuka

179 Kč
159 Kč
Gramatika německého jazyka s cvičeními - 11%
Gramatika německého jazyka s cvičeními zahrnuje všechny gramatické jevy, s nimiž počítá výuka obecné němčiny ve školách a kursech, a poskytuje velké množství různorodých cvičení k procvičování a osvojování látky.
střední školy

Gramatika německého jazyka s cvičeními

269 Kč
239 Kč
Chcete se dostat na právnickou fakultu? 1 - 11%
Kniha je jedinečnou pomůckou určenou uchazečům o studium na právnických fakultách, obsahuje teoretické shrnutí problematiky plus 160 testových otázek z minulých přijímacích zkoušek s řešením.
střední školy

Chcete se dostat na právnickou fakultu? 1

359 Kč
319 Kč
Literatura - testové úlohy - 11%
Sbírka obsahuje celkem 1350 testových úloh: 750 opakovacích testových úloh středoškolského učiva - úlohy jsou chronologicky uspořádány dle kapitol učebnice LITERATURA – přehled středoškolského učiva a jsou určeny k průběžnému opakování.
střední školy

Literatura - testové úlohy

180 Kč
160 Kč
Fyzika v kostce pro střední školy - 11%
Přepracované a aktualizované vydání populární doplňkové učebnice fyziky pro střední školy. Učebnice v novém a praktickém formátu shrnuje přehledně veškeré učivo fyziky probírané na středních školách.
střední školy

Fyzika v kostce pro střední školy

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>