Nejprodávanější tituly - březen 2021
sport

Open
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
Bez frází
Druhé doplněné vydání bestselleru s dějovými dovětky aktualizovanými až do začátku roku 2021 a oproti původnímu vydání i s jedním příběhem navíc.
sport

Bez frází

539 Kč
Bez frází 3
Další porce inspirace od sportovních osobností. Třetí kniha Bez frází přináší jako exkluzivní titulní příběh vyprávění fotbalové legendy Petra Čecha.
sport
Ukázky

Bez frází 3

539 Kč
Deník ze dna
(1x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď.
sport

Deník ze dna

359 Kč
Karel Jílek - Závodník
Kniha o Karlu Jílkovi, zakladateli a technickém řediteli Metalexu, nejlepším formulovém závodníkovi v Československu a hybné síle mnoha projektů.
sport

Karel Jílek - Závodník

449 Kč
Moje cesta na Dakar
Životní freestyle s vůní benzínu. Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X Games.
sport

Moje cesta na Dakar

404 Kč
Nezdolní
Tato kniha vám představuje dvacítku legendárních českých hokejistů, kteří odehráli za národní tým nejvíc zápasů. Představuje je ve vzpomínkách těch nejpovolanějších. Těch, kteří s nimi sdíleli reprezentační kabinu. Jejich spoluhráčů.
sport

Nezdolní

179 Kč
Nezlomná
Toto je skutečný příběh přežití tenistky Jeleny Dokičové. Jak přežila dvakrát, jako uprchlík. Jak přežila na tenisovém kurtu, aby se stala světovou jedničkou. Ale co je nejdůležitější, jak přežila svého otce Damira Dokiče, tenisového otce z "pekla".
sport

Nezlomná

338 Kč
Odsouzená talentem
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány.
sport

Odsouzená talentem

224 Kč
František Ventura
Nahlédněte do zákulisí doby, kdy mělo jezdectví nádech gentlemanství a jistého kavalírství.
sport

František Ventura

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>