Nejprodávanější Kniha - březen 2021
duchovní teorie a směry

Leopardí bojovník - 60%
Ve svých memoárech John čtenářům představuje Cestu leoparda, šamanskou cestu k probuzení intuice a spojení s duchovním světem. Přibližuje starobylou moudrost spojenou se sny, obřady, duchovními strážci a předky.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Leopardí bojovník

278 Kč
112 Kč
Síla moudrosti - 11%
(3x)
Síla moudrosti od Evžena Štekla (1921–2001), nejmladšího žáka Fráni Drtikola (1883–1961), byla u nás ve své době bezesporu nejkomplexnějším dílem, které se zabývalo po praktické stránce kundaliní-jógou.
duchovní teorie a směry

Síla moudrosti

504 Kč
448 Kč
Člověk budoucnosti 1 - 11%
Výsledky mého výzkumu v oblasti bioenergetiky jsou podmíněny mým třicetiletým bádáním v této oblasti, pochopením světa z filozofického hlediska a také přesvědčivým potvrzením základních filozofických a teoretických předpokladů v mé praktické práci.
duchovní teorie a směry

Člověk budoucnosti 1

332 Kč
295 Kč
Vnitřní aspekty sociální otázky - 11%
V knize se dozvíme velmi zajímavé informace o tom, jak náš sociální život souvisí se životem po smrti i se životem před naším zrozením.
duchovní teorie a směry

Vnitřní aspekty sociální otázky

180 Kč
160 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
duchovní teorie a směry

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Pátá dohoda - 11%
Učení dona Miguela Ruize, shrnuté v slavné knize Čtyři dohody, se dočkalo neméně proslulého pokračování, a to díla Pátá dohoda. Tento „praktický průvodce cestou sebeovládání“ vám pomůže přetvořit vlastní život, neboť se zbavíte bezpočtu omezujících dohod, které jste uzavřeli nejen sami se sebou či s ostatními lidmi, ale i se samotným životem.
duchovní teorie a směry

Pátá dohoda

179 Kč
159 Kč
Jak si ze své mysli udělat spojence - 11%
Je mysl naším nepřítelem, anebo spojencem? Co můžeme dělat pro to, abychom se stali pány vlastních myšlenek, místo abychom se jimi nechali ovládat?
duchovní teorie a směry

Jak si ze své mysli udělat spojence

304 Kč
270 Kč
Tajemství síly podvědomí - Vaše vnitřní moc - 11%
Naučte se změnit způsob vlastního myšlení a tak ovlivnit celý svůj život. V kapitolách naší knihy se čtenář dozví, jak vést zdravější, šťastnější a v každém ohledu naplněný život.
duchovní teorie a směry

Tajemství síly podvědomí - Vaše vnitřní moc

287 Kč
255 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
duchovní teorie a směry

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Hlas ticha - 11%
(6x)
Hlas ticha, text čerpající ze starodávné posvátné tibetské literatury, který sepsala Helena Petrovna Blavatská, filosofka 19. století, je syntézou Knihy zlatých pravidel.
duchovní teorie a směry

Hlas ticha

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>