Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021
česká

Jana Eyrová
Čtenářsky velmi oblíbený román z viktoriánské éry vypráví příběh osiřelé Jany, která po neradostném dětství u krutých příbuzných a pobytu v sirotčinci touží najít své štěstí.
česká

Jana Eyrová

224 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...
česká

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.
česká

Koule

89 Kč
H2O a pastýřové snů
Hugo, Hubert a Ofélie, parta žáků základní školy Evelíny Saturejkové, s pomocí zmenšovacího paprsku tentokrát luští tajuplné poselství ukryté do snů, řeší záhadu lidí čučících do skříněk s kličkou a vydává se na výpravy v létající dodávce Citroën ...
česká

H2O a pastýřové snů

242 Kč
Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.
česká

Masopustní maškary

179 Kč
Sběratelé ostatků II.
Martin ze Stvolna opouští z pověření Karla IV. České země. Jeho úkolem bude získávat v zahraničí pro katedrálu svatého Víta ostatky svatých…
česká

Sběratelé ostatků II.

359 Kč
Jak se zbavit Mstivý Soni
(1x)
Na nejzlobivější třídu v Žabokudlách je nasazen speciálně trénovaný pedagogický kalibr. Podaří se zlikvidovat Mstivou Soňu dřív, než žáky zpacifikuje?
česká

Jak se zbavit Mstivý Soni

269 Kč
Lvářka - 26%
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.
česká

Lvářka

297 Kč
221 Kč
Marie Terezie
(1x)
Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace.
česká

Marie Terezie

332 Kč
Pohádkové poslouchání
Pohádka o bídě jednooké, O tom, co se dvěma mladým žábám přihodilo na výletě, O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Zkrocený vodník, O třech zakletých psech, Tři zlaté vlasy děda Vševěda.
česká

Pohádkové poslouchání

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 155 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>