Nejprodávanější knihy - březen 2021
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
rodina a dítě

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Písanka pro prvňáky - 11%
Nese, poleno, sen, nos, ten, lán, pán, nám… Ota mele maso. Alena sype sůl. Jana myje mísu. V tomto pracovním sešitě najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na procvičování psaní slov a vět.
rodina a dítě

Písanka pro prvňáky

35 Kč
31 Kč
Tvorba individuálních vzdělávacích plánů - 11%
Ve 2. aktualizovaném a doplněném vydání publikace Tvorba individuálních vzdělávacích plánů (IVP) pro žáky s poruchou autistického spektra jsou zohledněny změny v legislativě....
rodina a dítě
Ukázky

Tvorba individuálních vzdělávacích plánů

243 Kč
216 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
rodina a dítě

Montessori batole

359 Kč
Najdu Edu na posedu - 11%
(1x)
Hledání rozdílů je úkol, který mají všechny děti v oblibě. Kromě zrakové pozornosti a diferenciace si však děti v této knize procvičí především výslovnost, tvorbu vět, vyjadřování, logické myšlení, postřeh a smysl pro rým.
rodina a dítě

Najdu Edu na posedu

224 Kč
199 Kč
Tak to vidím - 64%
Originálně pojatá, ilustrovaná naučná kniha o zraku rozhodně oko čtenářů potěší. A malý i velcí se v ní dozvědí, jak zrak funguje, co znamená vidět, co znamená nevidět, jak je svět barevný, co všechno se v něm dá spatřit.
rodina a dítě

Tak to vidím

278 Kč
99 Kč
Poznej s námi Česko - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořen tematickými dvoustránkami, na kterých se děti seznámí s Českou republikou – hlavním městem, jednotlivými kraji, jejich přírodou, historií, ale také se státními symboly, hymnou apod.
rodina a dítě

Poznej s námi Česko

149 Kč
132 Kč
Malý zajíček - Tvary - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat základní tvary.
rodina a dítě

Malý zajíček - Tvary

62 Kč
55 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

rodina a dítě
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 583 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 59 > >>