Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
podle věku

Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
podle věku
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
podle věku
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
Účetnictví 2020, učebnice pro SŠ a VOŠ - 20%
Chcete se rychle a spolehlivě naučit účtovat? Jakou metodiku účtování použijete? Víte, jaké změny v účetnictví přináší rok 2020? Pomocí srozumitelného a podrobného výkladu se seznámíte se vším, co se týká účtování, a to v aktuálním znění od 1. ledna 2020.
podle věku
Ukázky

Účetnictví 2020, učebnice pro SŠ a VOŠ

249 Kč
199 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
podle věku
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
podle věku
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Angličtina pro aktivní seniory - 20%
Chtěli jste se vždycky naučit anglicky, ale nenaskytla se Vám ta správná příležitost? Nikdy není pozdě začít!
Cizí jazyk se můžete učit v každém věku.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro aktivní seniory

189 Kč
151 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
podle věku
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
Einfach Deutsch - 20%

Učte se německy poslechem a mluvením nahlas. Ojedinělá učebnice a cvičebnice německého jazyka uplatňující metodu přímého mluvení. Spojuje vyčerpávající výklad gramatiky s množstvím zajímavých cvičebních vět. Procvičovat gramatiku a slovní zásobu budete hlavně poslechem CD a mluvením nahlas spolu s mluvčími.

podle věku
Ukázky

Einfach Deutsch

189 Kč
151 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
podle věku
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

podle věku
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>