Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
zdraví a výchova dětí

Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Bylinky pro děti a maminky 2 - 20%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky 2

382 Kč
306 Kč
Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly - 20%
Kniha, která rozvíjí a pomáhá. Hravý trénink pohybu, práce s emocemi a tříbení jednotlivých smyslů přispívají k všestrannému rozvoji dětí: zlepšují soustředění a obratnost, ale také podporují vznik nervových spojů potřebných pro budoucí čtení, psaní
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly

195 Kč
156 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
Logopedická cvičení pro předškoláky - 20%
Kniha je určena jak dětem a jejich rodičům, tak logopedům a učitelům v mateřských školách. Tato bohatě ilustrovaná publikace: • obsahuje návody k procvičování hlásek a zábavná a hravá cvičení k procvičování výslovnosti problematických hlásek...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedická cvičení pro předškoláky

179 Kč
143 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Psychický vývoj dítěte a výchova - 20%
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychický vývoj dítěte a výchova

339 Kč
271 Kč
Základní učebnice pedagogiky - 20%
Vzhledem k odlišnému charakteru uvedených pedagogických věd se jednotlivé části učebnice od sebe poněkud liší způsobem zpracování. Ve všech se ale autoři snažili o navázání dialogu se čtenářem – ať už to bude student, či učitel.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Základní učebnice pedagogiky

297 Kč
238 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Šance na dosažení vysokoškolského vzdělání v populaci osob se zdravotním postižením - 20%
(1x)
Vzdělání je nástrojem vzestupné sociální mobility, proto je nutné zabezpečit rovný přístup k němu všem společenským skupinám bez ohledu na jejich sociální či zdravotní charakteristiky.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Šance na dosažení vysokoškolského vzdělání v populaci osob se zdravotním postižením

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>