Nejprodávanější tituly - březen 2021
všeobecné a ostatní

IQ střev - 11%
Jsme řízeni břichem: naše intuice a naše inteligence, zdraví a nemoci, ať jsme šťastní, nebo smutní – to vše pochází z břicha. Odpovědný je za to střevní nervový systém: síť, která prochází celou střevní stěnou a vytváří náš střevní mozek.
všeobecné a ostatní

IQ střev

242 Kč
215 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
všeobecné a ostatní

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
všeobecné a ostatní

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
všeobecné a ostatní

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 11%
Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu. Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

206 Kč
183 Kč
Nový BioAbecedář Hanky Zemanové - 11%
(2x)

Vše podstatné o zdravém jídle v jedné knize. Srozumitelné informace, ověřené odborníky a celostními lékaři. 25 let Hančiných praktických zkušeností. Po 13 letech úspěšného prodeje kompletně přepracovaný. Receptová část knihy zůstala nezměněna.

všeobecné a ostatní

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

801 Kč
712 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
všeobecné a ostatní

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 11%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
všeobecné a ostatní

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

332 Kč
295 Kč
Proč nemůžeme spát - 11%
Autor nepromlouvá pouze ke třetině populace, která trpí nedostatkem spánku, ale svým výkladem oslovuje čtenáře se zájmem o to, jak společnost a civilizace mění naše mysli a těla.
všeobecné a ostatní

Proč nemůžeme spát

260 Kč
231 Kč
Radost z chůze - 11%
Proč a odkud jdeme? Jaký je náš cíl? Zkuste najít odpovědi na ty to otázky spolu se slavným dobrodruhem a polárníkem. Zamyšlení nad tím, jak tak obyčejná činnost, jako je chůze, ovlivňuje naše myšlení a chování,
všeobecné a ostatní

Radost z chůze

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 234 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>