Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2021
zoologie

Spousta, spousta zvířat - 50%
Jsou prťavá, nebo obrovská. Vypadají naštvaně, nebo legračně. Ráda létají, nebo se cachtají ve vodě. Jsou úžasná, mimořádná, zkrátka super! Ať se podíváš kamkoliv, všude jich je spousta. O kom je řeč?
zoologie

Spousta, spousta zvířat

323 Kč
161 Kč
Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
zoologie

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Vodní ptáci - 11%
Kniha je věnována vodním ptákům. Zařazení druhů do "Vodních ptáků" vychází ze skutečnosti, že v knize uvedení vodní ptáci žijí v prostředí nějakým způsobem souvisejícím s vodou, tj. ve sladkých, brakických i slaných vodách, ...
zoologie

Vodní ptáci

269 Kč
239 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
zoologie

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Ryby - 11%
Fotografický atlas ryb představuje všechny hlavní skupiny ryb naší planety.
zoologie

Ryby

359 Kč
319 Kč
Biologie živočichů pro gymnázia - 15%
Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické.
zoologie

Biologie živočichů pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska - 11%
Cílem knihy je představit vybrané druhy ryb, jejich způsob života a význam pro člověka. Kniha obsahuje přes 600 druhů, z toho je vyobrazeno 326 ryb mezinárodně uznávaným ilustrátorem Květoslavem Hískem.
zoologie

Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

539 Kč
479 Kč
Věk dinosaurů - 11%
Po našem úžasném světě kdysi dávno putovaly i dinosauři. Objevujte období druhohor stranu po straně a naučte se vše o životě, druzích a historii dinosaurů.
zoologie

Věk dinosaurů

269 Kč
239 Kč
Atlas psů pro děti - 11%
Tlapku na srdce – že neuhodneš, kolik je na světě druhů psů? Štěká, ale nekouše! Ilustrovaný atlas psů pro děti.
zoologie

Atlas psů pro děti

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>