Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2021
detektivky

Prázdné křeslo - 20%
Lincoln Rhyme jede i se svou spolupracovnicí Amélií Sachsovou do Severní Karolíny, aby se podrobil riskantní operaci, která by mu mohla navrátit hybnost.
detektivky
Ukázky

Prázdné křeslo

339 Kč
271 Kč
Vražda v Orient-expressu - 20%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky
Ukázky

Vražda v Orient-expressu

319 Kč
255 Kč
Žena v okně - 20%
(1x)
Anna Foxová žije sama, uzavřená ve vlastním světě. Ze svého domu nevychází, dny tráví popíjením vína, sledováním starých filmů… a špehováním sousedů. Jednoho dne se do domu přes ulici přestěhují Russellovi, na pohled normální rodina.
detektivky
Ukázky

Žena v okně

249 Kč
199 Kč
Bohové Gothamu - 20%
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru.
detektivky
Ukázky

Bohové Gothamu

299 Kč
239 Kč
Černý mnich - 20%
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
detektivky
Ukázky

Černý mnich

199 Kč
159 Kč
Marco - 20%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky
Ukázky

Marco

299 Kč
239 Kč
Pátá žena - 20%
(1x)

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.

detektivky
Ukázky

Pátá žena

299 Kč
239 Kč
Čtvrtá oběť - 20%
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

299 Kč
239 Kč
Kobra - 20%
Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surovin, tentokrát půjde o prostý bílý prášek zvaný kokain.
detektivky
Ukázky

Kobra

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>