Nejprodávanější knihy - březen 2021
osobní rozvoj

Mindfulness pro každého - 11%
Objevte s mindfulness skutečné krásy života.
osobní rozvoj

Mindfulness pro každého

269 Kč
239 Kč
Pravidlo žádných pravidel - 11%
(1x)
Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fungovat. Jenže Netflix se díky ní dokázal proměnit z půjčovny DVD ve streamovací velmoc se 195 miliony zákazníků, která produkuje oscarové snímky.
osobní rozvoj

Pravidlo žádných pravidel

350 Kč
311 Kč
Proč je dobré cítit se špatně - 11%
Americký lékař, vědec a spisovatel Randolph Nesse, spoluzakladatel oboru evoluční medicíny, ve své nové knize rozšiřuje pohled na vznik nemocí a aplikuje principy svého oboru na duševní choroby.
osobní rozvoj

Proč je dobré cítit se špatně

395 Kč
351 Kč
Šeherezádiny hádanky - 11%
Po pohádkách moudré Šeherezády přišly podle Raymonda Smullyana na řadu hádanky. Aby nepřišla o hlavu, vypráví králi každou noc jednu, a jemu se tak líbí, že hned jak jednu vyluští, chce vždy slyšet další.
osobní rozvoj

Šeherezádiny hádanky

269 Kč
239 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
osobní rozvoj
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
osobní rozvoj

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Finanční zralost - klíč k finanční spokojenosti - 11%
Tato kniha vám bude průvodcem džunglí finančního světa, dá vám nahlédnout pod pokličku finančních produků a připraví vás na jednání s finančními poradci a bankéři.
osobní rozvoj

Finanční zralost - klíč k finanční spokojenosti

422 Kč
375 Kč
Moudrost ve výživě - 11%
Autor v knize představuje pozoruhodnou hojnost náročných nápadů, rad a komentářů. Popisuje cestu lidské evoluce ve spojitosti se změnami vědomí a konzumací různých potravin. Zamýšlí se nad významem zemědělských metod, významem obilovin,...
osobní rozvoj

Moudrost ve výživě

313 Kč
278 Kč
Dopisy od Boha - 6%
(2x)
Co kdyby vám Bůh (světlo, láska, vyšší já) posílal každý den osobní vzkaz a v něm vás povzbuzoval a provázel na cestě životem?
osobní rozvoj

Dopisy od Boha

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 435 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 44 > >>