Nejprodávanější Kniha - březen 2021
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Stříhej papír! - 11%
V tomto sešitě si bude vaše dítě rozvíjet jemnou motoriku a zároveň si užije spoustu legrace při stříhání čar a tvarů.
rodina a dítě

Stříhej papír!

134 Kč
119 Kč
Čekáme děťátko - 11%
Třetí vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě a jeho výchovou do tří až čtyř let věku.
rodina a dítě

Čekáme děťátko

395 Kč
351 Kč
Krizová intervence - 11%
Lidem, kteří řeší naléhavou - krizovou - situaci, je dnes k dispozici řada různých zařízení, poskytujících krizovou pomoc, v nichž působí profesionálové i dobrovolníci.
rodina a dítě

Krizová intervence

629 Kč
559 Kč
Oblékáme nevěsty z celého světa – Omalovánky - 11%
Další z titulů kreativní série, která zavede malé čtenáře do bližších i vzdálenějších míst naší planety, obsahuje všechno potřebné k vytvoření bohaté kolekce svatebních šatů pro nevěsty ze všech koutů světa.
rodina a dítě
Ukázky

Oblékáme nevěsty z celého světa – Omalovánky

179 Kč
159 Kč
Od zápisu do lavice - 3. díl - Pozornost - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let, ideální jako prevence specifických poruch učení

rodina a dítě
Ukázky

Od zápisu do lavice - 3. díl - Pozornost

144 Kč
128 Kč
Radost, smutek nebo vztek? - 11%

Pocity nepadají z nebe! Tato sada 32 karet obsahuje série obrázků k základním emocím, kterými jsou radost, strach, vztek a smutek, ale i k dalším pocitům, se kterými se děti setkávají a někdy si s nimi nevědí rady.

rodina a dítě
Ukázky

Radost, smutek nebo vztek?

261 Kč
232 Kč
Všechno o vašem dítěti - 11%

Velmi úspěšná kniha o dětech nového věku od Andrey Homolové vyšla poprvé v roce 2013 a maminky a matky ji nazývají biblí v péči o děti. Je nejobsáhlejší a nejpodrobnější knihou na téma vývoje dětí z duchovního hlediska.

rodina a dítě

Všechno o vašem dítěti

449 Kč
399 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
rodina a dítě

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Cvičení pro lepší učení - 11%
Během pohybových aktivit a cvičení dochází k reorganizaci mozku a zlepšuje se i učení. Zařazení vhodných pohybových aktivit může aktivovat schopnost číst mnohem rychleji, stejně tak pomocí pohybu můžeme u dětí pozitivně ovlivnit psaní a počítání.
rodina a dítě

Cvičení pro lepší učení

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 576 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 58 > >>