Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
sci-fi a fantasy

Kamenné nebe - 20%
Závěrečný díl nejoceňovanější fantasy série současnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kamenné nebe

249 Kč
199 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Poslední rozkaz - 20%
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
119 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Star Trek: Voyager – Děti bouře - 20%
„Bylo vám řečeno, abyste se do našeho prostoru nevraceli.“ Jen málo je toho známo o Dětech bouře, jednom z nejunikátnějších a možná nejnebezpečnějších druhů, s kterým se kdy Federace setkala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Trek: Voyager – Děti bouře

269 Kč
215 Kč
Juraj Jánošík a parní templ - 20%
(1x)
Steampunkový, pardon, parokokový Juraj Jánošík je zpět! Nové dobrodružství jej zavede z Terchové až do Paříže, Haagu a Londýna. Příběh však začíná v Praze, kde je Juro svědkem vraždy českého krále Hirama I. ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Juraj Jánošík a parní templ

169 Kč
135 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Operace Thümmel - 20%
(1x)
Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Operace Thümmel

259 Kč
207 Kč
Fulgrim - 20%
(4x)
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fulgrim

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 330 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>