Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021
humor

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná - 11%
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

313 Kč
278 Kč
Továrna na debilno - 11%
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
280 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

humor

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Písání - 11%
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
humor
Ukázky

Písání

178 Kč
158 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Drbny z předměstí - 11%
(1x)
Mohla to být dokonalá čtvrť, kdyby ovšem Frances bez varování nevstoupila do domu Anne a nenačapala ji na podlaze in flagranti s milencem.
humor

Drbny z předměstí

314 Kč
279 Kč
Jak ztloustnout do plavek
(1x)
Pokud milujete nevyzpytatelnost a jednostranné myšlení, stoupněte si v Praze – Dejvicích před ČVUT a najděte si manžela "ajťáka"! Čtyřicet humorných příběhů o trapných omylech jedné rodiny během třiatřicetiletého manželství.
humor
Ukázky

Jak ztloustnout do plavek

89 Kč
Můj táta a já - 11%
Můj táta a já jsme vážně v pohodě. Fakticky. Když se nudím, zakřičím a on hned přiběhne s lahvičkou a začne kolem tancovat. Občas mě uspává v autě a přitom mluví cizími jazyky, hlavně když zprudka zabrzdí mně pro radost.
humor

Můj táta a já

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 224 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>