Nejprodávanější knihy - březen 2021
povídky

Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
povídky

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Svůdnost černé barvy - 11%
Dosud nikdy nepublikované povídky předního českého spisovatele. Volné pokračování humoresek z prostředí Malé Strany, jejichž děj se odehrává v první polovině 90. let.
povídky

Svůdnost černé barvy

61 Kč
54 Kč
Píseň tichého sněhu - 11%
(1x)
Povídky autora Poslední odbočky na Brooklyn o skrytém i zjevném násilí, které na člověku páchá společnost, jiní lidé i on sám.
povídky

Píseň tichého sněhu

115 Kč
102 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Kouř a zrcadla - 11%
(1x)
Ve vysoce imaginativní fantazii Neila Gaimana je možné všechno. Kouř a zrcadla omámí vaše smysly, dotkne se vás u srdce – a bude vás strašit ve snech.
povídky

Kouř a zrcadla

350 Kč
311 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem - 11%
(1x)
Průřez texty z dějin českého písemnictví na téma alkohol a jeho konzumace. Ve třech hlavních kapitolách: pivo, víno, kořalka. A v několika vedlejších, například alkohol obecně, píseň lidová a píseň umělá, vtipy a aforismy.
povídky

Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem

359 Kč
319 Kč
Divoké karty III: Divocí žolíci - 65%
(1x)
V ulicích New Yorku propukají oslavy Dne divokých karet – výroční akce připadající na 15. září, při níž se vzpomíná na mrtvé a vzdává čest živým.
povídky
Ukázky

Divoké karty III: Divocí žolíci

286 Kč
99 Kč
Vzkříšení modřínu. Črty ze zločineckého podsvětí - 11%
Kde se v člověku bere síla a vůle, aby vyvázl živý z pekla sovětského gulagu? I na tuto otázku hledá ve svých povídkách odpověď Varlam Šalamov, zkušený prozaik, bývalý vězeň a autor rozsáhlého povídkového cyklu o Kolymě.
povídky

Vzkříšení modřínu. Črty ze zločineckého podsvětí

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 169 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>