Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
dobrodružství

Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
dobrodružství
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
dobrodružství
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Soví zpěv - 20%
Brémy 2046. Déšť. Vytrvalý, intenzivní, bez konce. Přesto život plyne dál, podle obvyklých pravidel vyspělé civilizace, s jistotou technické dokonalosti. Přívaly kalných vod však protrhnou „absolutně bezpečnou“ Novou hráz... Sedmnáctiletý Armin, jeho devítiletá sestřička Géza a Rebeka, dívka plná otazníků, spolu prožívají tváří v tvář katastrofě vzrušující drama, při němž místo technických zázraků rozhodnou lidské city a činy.
dobrodružství
Ukázky

Soví zpěv

179 Kč
143 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
dobrodružství
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Záhada run - 20%
Svět Vikingů je plný záhad. Od hádanek vyrytých ve starých runách až po příběhy o skrytých pokladech. Alva je zvědavá, divoká, odvážná a chce být vyšetřovatelkou jako její strýc Magnus.
dobrodružství
Ukázky

Záhada run

237 Kč
190 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 20%

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku.

dobrodružství
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

259 Kč
207 Kč
Závodní kůň, který se ztratil - 20%
Noddy, vyhrál Derby a s Kájou a poťouchlým poníkem Percym zachránili farmu.
dobrodružství
Ukázky

Závodní kůň, který se ztratil

212 Kč
170 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
dobrodružství
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 20%
(1x)

Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda!

dobrodružství
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

189 Kč
151 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružství
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>