Nejprodávanější knihy - březen 2021
atlasy a mapy

Tokio - Společník cestovatele - 11%
Japonská metropole Tokio, která patří k nejrušnějším městům světa, se vyznačuje jedinečnou kombinací východních a západních vlivů.
atlasy a mapy

Tokio - Společník cestovatele

359 Kč
319 Kč
Atlas hub - 11%
Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.
atlasy a mapy

Atlas hub

269 Kč
239 Kč
Atlas ohrožených živočichů - 11%
Zatímco na počátku 20. století chodily po Zemi pouhé dvě miliardy lidí, o sto let později je to již neuvěřitelných 7,6 miliard. Rodíme se, žijeme, umíráme a drancujeme naši planetu.
atlasy a mapy

Atlas ohrožených živočichů

359 Kč
319 Kč
Atlas Zvířat-Školákův zeměpisný průvodce
Pojďte s námi objevovat zvířata jednotlivých kontinentů, zjistíte jaká žijí v lesích, horách i savanách, v polárních oblastech či v pouštích.
atlasy a mapy

Atlas Zvířat-Školákův zeměpisný průvodce

179 Kč
Balkánský poloostrov - Lonely Planet - 11%
Balkánský poloostrov se svými neobyčejně bohatými dějinami, úžasnou kulturou a překrásnou přírodou patří k nejzajímavějším regionům v Evropě.
atlasy a mapy

Balkánský poloostrov - Lonely Planet

629 Kč
559 Kč
Bologna - Inspirace na cesty - 11%
První vydání průvodce do Bologni. Vydejte se poznávat krásy tohoto pohodového města. Památek, muzeí a uměleckých pokladů je tu nespočet. Co se týče lahůdek a delikates, nemá Bologna široko daleko konkurenci.
atlasy a mapy

Bologna - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Brdy a okolí Příbrami jsou rájem cyklistů. Kilometry a kilometry zpevněných cest přímo vybízejí k delším vyjížďkám. Zvlášť když lze řadu zajímavých míst spojit do jednoho okruhu. Na své si ale určitě přijdou i pěší turisté.
atlasy a mapy

Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Cyklomapa -  Kladensko dětem - 11%
Připravte si kola, šlápněte do pedálů a hurá na výlet po Kladensku! A nezapomeňte si do batůžku přibalit naši cyklomapu.
atlasy a mapy

Cyklomapa - Kladensko dětem

108 Kč
96 Kč
Českobudějovicko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Centrum jižních Čech oplývá nebývale malebnou krajinou rybníků, řek, majestátních hradů a zámků a v neposlední řadě potoky piva.
atlasy a mapy

Českobudějovicko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Albánci - 11%
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Albánci

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 123 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>