Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021
horory

Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Trajekt
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
Rej upírů
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
Setkání se strachem
Autor nám přes hororové povídky zprostředkovává přístupnou formou některé zásadní informace o hermetických disciplinách, zejména z oblasti magie. Kniha menšího, kapesního formátu obsahuje celkem 6 ilustrovaných povídek.
horory

Setkání se strachem

216 Kč
Sandman 5: Hra o tebe
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
Bezpečí za mřížemi
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
Dracula
(1x)
In the mountains of Transylvania there stands a castle. It is the home of Count Dracula - a dark, lonely place, and at night the wolves howl around the walls. In the year 1875 Jonathan Harker comes from England to do business with the Count.
horory

Dracula

157 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6