Nejprodávanější tituly - březen 2021
divadelní hry

Královna Kristina - 11%
(1x)
Nejčastěji uváděné Strindbergovo historické drama nám představuje vládu švédské královny Kristiny za pohnutých časů třicetileté války. Mocná královna, která se povyšuje nad své poddané, nebere vážně majestát a city, neorientuje se ve věcech financí..
divadelní hry

Královna Kristina

99 Kč
88 Kč
Médeia - 11%
Tragický příběh královské dcery Médeiy, pomsty a boje o zachování cti, který vede až k vraždě vlastních dětí, v jednom z nejslavnějších antických dramat.
divadelní hry

Médeia

189 Kč
168 Kč
Ruy Blas - 11%
Slavná romantická veršovaná tragédie francouzského prozaika, dramatika a básníka Victora Huga. Jde o jeho nejhranější dílo a jak napsal Émile Zola, je to jeho „nejscéničtější, nejlidštější a nejživější drama".
divadelní hry

Ruy Blas

178 Kč
158 Kč
Sen svatojánské noci - 11%
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších a nejčastěji uváděných Shakespearových her.
divadelní hry

Sen svatojánské noci

198 Kč
176 Kč
Ubu se vrací a jiné hry - 11%
V knize Josefa Kainara nazvané Ubu se vrací a jiné hry jsou sebrány všechny původní a úplné divadelní či rozhlasové hry, včetně libret a synopsí, které byly publikovány, nebo se dochovaly jako rukopis či strojopis.
divadelní hry
Ukázky

Ubu se vrací a jiné hry

449 Kč
399 Kč
Vějíř lady Windermerové - 11%
Často divadly uváděná hra britského klasika, podobně jako další autorovy hry, je plná jiskřivého anglického humoru a společenských bonmotů.
divadelní hry

Vějíř lady Windermerové

189 Kč
168 Kč
Zdravý nemocný - 11%
Ve své poslední komedii z roku 1673 si Moliere vyřizuje své účty s felčary své doby a s jejich mnohdy prapodivnými léčebnými metodami. Hra stále patří k těm nejzábavnějším a nejhranějším komediálním dílům francouzského klasicismu.
divadelní hry

Zdravý nemocný

189 Kč
168 Kč
Dobrý konec všechno spraví - 11%
Shakespearova hra Dobrý konec všechno spraví patří, stejně jako Něco za něco, k takzvaným hořkým komediím. Hořkým proto, že hlavní představitelka hry Helena si musí lásku svého manžela získat skvěle vymyšleným „postelovým trikem“.
divadelní hry

Dobrý konec všechno spraví

178 Kč
158 Kč
Fyzikové - 11%
Hlavním tématem dramatu je otázka odpovědnosti vědce za vynálezy, které mohou zničit svět. Protagonisty hry jsou tři fyzikové, kteří se skrývají v ústavu pro choromyslné a předstíráním duševní choroby chtějí zabránit zneužití plodů své práce.
divadelní hry

Fyzikové

206 Kč
183 Kč
Hovory s TGM - 11%
Hovory s TGM jsou nejen knihou Karla Čapka, která v letech 1928–1935 zachytila život a názory prvního čs. prezidenta. Dnes jsou už i celovečerním filmem, který v režii Jakuba Červenky a podle scénáře Pavla Kosatíka vznikl ke 100. výročí republiky.
divadelní hry

Hovory s TGM

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 90 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>