Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2021
romány

Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Svatba v Paříži
Před deseti lety se ho musela vzdát. Teď ji zve na svatbu s jinou. Do Paříže…
romány

Svatba v Paříži

332 Kč
Vratislav
Druhorozený Vratislav přijal na rozdíl od ambiciózního Spytihněva vládu nad olomouckým panstvím bez hořké závisti. Od života totiž očekává více – hledá lásku a náhoda mu přivede do cesty urozenou Gutu. Jejich štěstí však netrvá dlouho.
romány

Vratislav

260 Kč
Začít znovu
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romány

Začít znovu

359 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Pár kroků vpřed

Autor oblíbených knih Projekt manželka a Dozvuky mých lásek napsal tento román společně se svou ženou Anne. Vypráví o bilancování uprostřed života, o hledání lásky i sebe sama.

romány

Pár kroků vpřed

314 Kč
Rozmačkané ego se slaninou
Živelná autorka kuchařek Nela má talent kombinovat chutě a komplikovat si život. Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.
romány

Rozmačkané ego se slaninou

224 Kč
Střih
(3x)
Samuel Anderson je v krizi. Učí sice literaturu na univerzitě, ale dluží nakladateli román, za který už dostal zaplaceno, ale nenapsal z něj ani čárku, marní čas hraním počítačových her a nechal si uniknout životní lásku.
romány

Střih

448 Kč
Co by můj syn měl vědět o světě
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět.
romány
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 124 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>