Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
děti a mládež

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat?
děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

149 Kč
119 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Vystrašený zajíček - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Sourozenci Anetka s Matějem a jejich kamarád Bořek objeví ve křoví u domu vystrašeného králíka. Hned je napadne, že jde o domácího mazlíčka, který někomu utekl.
děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Vystrašený zajíček

169 Kč
135 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

děti a mládež
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Ten, kdo stojí v koutě - 20%
Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít...
děti a mládež
Ukázky

Ten, kdo stojí v koutě

179 Kč
143 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

děti a mládež
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly - 20%
Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou a jeho kamarády. Poznáte zlomyslného skřítka Nezbedu, dozvíte se, za co šel na maškarní beránek Filda, nebo zjistíte, jak deštník Artík zachránil Šikulu před nebezpečnou zmijí.
děti a mládež
Ukázky

Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 196 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>