Nejprodávanější Kniha - březen 2021
první stupeň

Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu
Otestuj své schopnosti, trpělivost a zostři svůj zrak - hledej, pozoruj, bav se a vyřeš všechny vlčí problémy.
první stupeň

Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu

89 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
první stupeň
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Hravá čítanka 1- pracovní učebnice - 11%
Hravá čítanka obsahuje pečlivě vybrané literární úryvky, které mají za úkol děti zaujmout a také poučit. Najdete v ní řadu kreativních a hravých úloh na práci s textem a jeho porozumění. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace s množstvím detailů, které rozvíjí představivost žáků. Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
první stupeň

Hravá čítanka 1- pracovní učebnice

115 Kč
102 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
první stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Moje první kniha o teorii relativity - 11%
?Nikdy není příliš brzy ani pozdě zkoumat myšlenky géniů.
první stupeň

Moje první kniha o teorii relativity

224 Kč
199 Kč
Proč? Jak? Slavní vědci
V průběhu našich dějin se objevilo mnoho géniů, kteří posunuli náš svět dopředu. Jejich vynálezy byly mnohdy velmi odvážné. Pomohly světu, aby byl lepší.
první stupeň

Proč? Jak? Slavní vědci

80 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
první stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Detektivové a narozeninový případ - 11%
Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází.
první stupeň

Detektivové a narozeninový případ

251 Kč
223 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
první stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
4 starodávné příběhy čtyřlístku - 11%

Z edice „4 příběhy“ jsme připravili novou knihu tentokrát s historickou tematikou. Kniha obsahuje příběhy: Tajemství chámu, Brána času, Báječní dovolená a Domovní znamení.

první stupeň

4 starodávné příběhy čtyřlístku

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 362 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 37 > >>