Nejprodávanější Kniha - březen 2021
druhá světová válka

Myslív - 11%
Vesnička na Nepomucku, v níž zakončila svoji bojovou cestu západní Evropou jedna část „2. kavalérie“ – jízdní průzkumné skupiny, která dobyla město Aš, ochránila v Hostouni na Domažlicku před válečným nebezpečím stádo vzácných bílých koní – lipicánů.
druhá světová válka

Myslív

108 Kč
96 Kč
Na zrazeném nebi - 11%
Pravděpodobně nenalezneme v novodobých českých vojenských dějinách frekventovanější téma než problematiku branné pohotovosti státu na podzim 1938 a kapitulaci československé politické reprezentace.
druhá světová válka
Ukázky

Na zrazeném nebi

351 Kč
312 Kč
Padre a Rebe - 11%
Publikace přibližuje neznámé osudy dvou z celkem čtrnácti důstojníků vojenské duchovní služby, kteří sloužili v čs. zahraničních jednotkách za druhé světové války.
druhá světová válka

Padre a Rebe

260 Kč
231 Kč
Pojišťovny ve službách hákového kříže - 11%
Jakou roli měly protektorátní pojišťovny při financování druhé světové války a podpoře německého válečného hospodářství? Jakým způsobem byl v protektorátním pojišťovnictví prosazován německý vliv?
druhá světová válka

Pojišťovny ve službách hákového kříže

243 Kč
216 Kč
Tanky a bojová vozidla 2.světové války - 11%
Stručný průvodce tanků a jiných bojových vozidel, které sloužily v armádách celého světa v období 2. světové války. Kniha nabízí fundované líčení historie vývoje obrněné techniky v jednotlivých státech, doplněné uceleným přehledem jednotlivých typů.
druhá světová válka

Tanky a bojová vozidla 2.světové války

224 Kč
199 Kč
Vyprávění válečnýho kluka - 11%
Osobní vzpomínku i poučený výklad historie přináší kniha Jaroslava Hojdara. Jaká byla historie druhé světové války ve světle událostí na jihu Čech? Autor sepsal příběhy lidí, kteří se aktivně zapojili do protinacistického odboje na Táborsku .
druhá světová válka

Vyprávění válečnýho kluka

152 Kč
135 Kč
Československá generalita - 11%
(1x)
V československé armádě bylo v letech 1918 až 1948 jmenováno do generálské hodnosti celkem 533 důstojníků; kniha rekapituluje životní osudy devíti z nich. Časové rozpětí životopisů sahá od roku 1869 do roku 1977.
druhá světová válka
Ukázky

Československá generalita

305 Kč
271 Kč
Luftwaffe Blitz
(1x)
Autor přináší leteckým nadšencům a historikům mnohé dříve nepublikované informace a fotografie z doby nočních náletů na Velkou Británii.
druhá světová válka

Luftwaffe Blitz

449 Kč
Letecká služba - 11%
Touto knihou se uzavírá volná trilogie vyprávění Miroslava A. Liškutína, vojenského i civilního pilota, ale hlavně upřímného, poctivého a statečného člověka, opravdového českého vlastence.
druhá světová válka

Letecká služba

224 Kč
199 Kč
Němci - 11%
(1x)
Kniha byla napsána proto, že před českou veřejností je trvale zamlčována pravda o německé okupaci a genocidě českého národa, se kterou Němci začali zcela plánovitě již ve válce. V případě jejich vítězství měl být český národ vyvražděn.
druhá světová válka

Němci

126 Kč
112 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>