Nejprodávanější tituly - březen 2021
ostatní sporty

Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
ostatní sporty

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga mezi e-maily - 11%
Kniha je určená všem lidem, kteří mají sedavé zaměstnání a z toho plynoucí bolesti těla, nebo třeba problémy s pracovní produktivitou či stresem a napětím. Díky této publikaci se v práci naučíte uvolnit a zařadit zdravý pohyb do každodenního života.
ostatní sporty

Jóga mezi e-maily

351 Kč
312 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
ostatní sporty

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
ostatní sporty
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
ostatní sporty

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Radek Štěpánek Gladiátor - 11%
"Nemůžeš? Přidej!". Životní krédo našeho fenomenálního běžce, čtyřnásobného olympijského vítěze Emila Zátopka.
ostatní sporty

Radek Štěpánek Gladiátor

224 Kč
199 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
ostatní sporty

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - 11%
Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu...
ostatní sporty

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

179 Kč
159 Kč
Vertikální divadlo - 11%
Kniha Vertiální divadlo přibližuje v řadě příběhů život sportovních pilotů. Je o jejich radostech i starostech, které prožívají společně s touhou létat.
ostatní sporty

Vertikální divadlo

207 Kč
184 Kč
Život je skejt - 11%
Průvodce světem skateboardingu a životem předního českého skejťáka. Vítej ve světě skateboardingu a seznam se s českým profesionálním riderem! Nejpopulárnější a nejuznávanější skejťák v Česku vzpomíná na historky z dětství, své začátky i nesnadnou ce
ostatní sporty

Život je skejt

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 111 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>