Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
romantika

Aférka s dědičkou - 20%
(2x)
Soukromý vyšetřovatel Rhett Brannon se ocitá v úzkých. Jeho úkolem je zdiskreditovat vdovu po filantropickém milionáři, ale jak zjistí, Trinity ani v nejmenším nepřipomíná zlatokopku, za kterou ji jeho klient považuje.
romantika
Ukázky

Aférka s dědičkou

69 Kč
55 Kč
Guvernantkou v Paříži - 20%
(3x)
Když lady Alexandra naposledy viděla Malcolma Gordstona, byl chudým synem chalupníka — někým, koho by si jako vévodova dcera nikdy nesměla vzít. Její rodinu však tvrdě zasáhl skandál a Alex nyní vede skromný život guvernantky v Paříži.
romantika
Ukázky

Guvernantkou v Paříži

109 Kč
87 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
romantika
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
romantika
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Příliš velké pokušení - 20%
Jacob měl i na svatbě svého dobrého přítele hlavu plnou složitého právního případu. Najednou se ale před ním objevila nádherná žena, on jí podal ruku, nabídl židli a nalil sklenku vína…
romantika
Ukázky

Příliš velké pokušení

69 Kč
55 Kč
Tesáky - 20%
(2x)
Elsie je upírka a je jí tři sta let, ale za celou tu dobu nenašla toho pravého. To se ale změní jedné noci v baru, když potká Jimmyho, okouzlujícího vlkodlaka s jízlivým smyslem pro humor a zálibou v běhání při měsíčku.
romantika
Ukázky

Tesáky

169 Kč
135 Kč
Urozená hospodyně - 20%
(1x)
Aby se Nancy nemusela provdat z donucení, otočí se zády ke své hraběcí rodině, uprchne z domova a chce začít pracovat jako kuchařka a hospodyně. Při dlouhé cestě na sever najde nedaleko hostince zraněného muže.
romantika
Ukázky

Urozená hospodyně

109 Kč
87 Kč
Všechny vůně Madridu - 20%
Lazaro byl rozhodnut získat, co mu podle jeho názoru patřilo. Uznání mocných a bohatých světa, do něhož nebyl vpuštěn. Na své cestě k tomuto cíli se nenechá zastavit ničím. Ani jednou malou irskou servírkou s velkým srdcem!
romantika
Ukázky

Všechny vůně Madridu

69 Kč
55 Kč
Hrabě a černá vdova - 20%
(1x)
Lady Anna ve svých pětadvaceti letech pochovala už tři muže, a tak není divu, že o ní všichni mluví jako o černé vdově. Už se naučila neposlouchat zlé a klevetivé jazyky.
romantika
Ukázky

Hrabě a černá vdova

109 Kč
87 Kč
Maddox - 20%
(2x)
Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.
romantika
Ukázky

Maddox

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 263 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 > >>