Nejprodávanější tituly - březen 2021
vojenská technika, zbraně

Bratrstvo - 20%
Pod nánosem času i utvářením poněkud zjednodušeného obrazu legií dnes zaniká jedna podstatná skutečnost: že totiž československé dobrovolnické vojsko v Rusku bylo složeno z obyčejných mužů.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Bratrstvo

159 Kč
127 Kč
C.K. Pionýrské vojsko - 2. část
Čtenář se ve svazcích této řady seznámí s vojenskou historií z poněkud jiné strany. Dozví se něco o zákulisí bojů v popisech činnosti části technického vojska staré c. k. armády zvané pionýři, a také o jejich vzniku, organizaci a vybavení.
vojenská technika, zbraně

C.K. Pionýrské vojsko - 2. část

199 Kč
Eben Emael
Kniha Václava Junka se zaměřuje na opevnění Eben Emaelu, souvislosti s ostatními opevněními, na neadekvátnost podobných staveb pro obranu v moderním způsobu vedení války, samotnou operaci i na celkovou situaci Belgie na počátku druhé světové války.
vojenská technika, zbraně

Eben Emael

90 Kč
Plzeň v srpnu 1968 - 11%
(1x)
Kniha přináší unikátní obrazové svědectví z plzeňských ulic v prvních dnech srpnové okupace v roce 1968. Jiří Plzák, tehdy zaměstnanec družstva Fotografia, začal dopoledne 21. srpna pohotově dokumentovat šokující realitu.
vojenská technika, zbraně

Plzeň v srpnu 1968

313 Kč
278 Kč
PzKpfw 38(t) vs BT-7 - 11%
Známý autor podrobně srovnává oba stroje, ukazuje jejich přednosti i limity a spolu s mnoha zařazenými archivními snímky podává přesvědčivý obraz dění v úvodních fázích Velké vlastenecké války.
vojenská technika, zbraně

PzKpfw 38(t) vs BT-7

260 Kč
231 Kč
Střední tanky - 11%
Další díl knižní řady, zaměřené na historii obrněných vozidel od jejich počátku až po současnost, je věnován na snad nejvýznamnější kategorii, středním tankům a jejich následovníkům, nazývaným dnes MBT (Main Battle Tanks).
vojenská technika, zbraně

Střední tanky

441 Kč
392 Kč
Sturmgeschütz - 11%
(1x)
V roce 1940 získaly jednotky, jimž velel generál Erich von Manstein, zastánce myšlenky obrněných prvků u pěchoty, 30 strojů Sturmgeschütz a tak se zrodila nová vojenská síla – Sturmartillerie.
vojenská technika, zbraně

Sturmgeschütz

449 Kč
399 Kč
Velký švindl - 11%
(2x)
Jedním z největších paradoxů krymské války, kde proti sobě stály pozemní a námořní síly Velké Británie, Francie, Turecka a Sardinského království na straně jedné a carského Ruska na straně druhé, je skutečnost, že tvrzení, že válka je ...
vojenská technika, zbraně

Velký švindl

359 Kč
319 Kč
Chladné zbraně - 11%
Tato publikace přináší přes 300 barevných fotografií historických chladných zbraní z našich i zahraničních sbírek. Její kvalitu ocení především sběratelé a zájemci o historii a vývoj zbraní, potěší však i zájemce o umělecké řemeslo zbrojířů.
vojenská technika, zbraně

Chladné zbraně

359 Kč
319 Kč
Modelování bojové techniky - 11%

Skvělý průvodce na cestu světem plastikového modelářství. Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně

vojenská technika, zbraně

Modelování bojové techniky

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>