Nejprodávanější hudba - březen 2021

Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.

Animals

575 Kč
Babylon & Moje smutné srdce
Dvě z vyhledávaných alb Jaromíra Nohavici vycházejí v podobě dvojalba v remasterované reedici. Obě alba obsahují výhradně autorské písně. Na aranžmá některých písní se podíleli mj. Vít Sázavský (Nerez) a Čechomor.

Babylon & Moje smutné srdce

386 Kč
Barcelona
Barcelona je 9tracková orchestrální kolaborace Freddieho Mercuryho s operní zpěvačkou Montserrat Caballé.

Barcelona

800 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Let's Dance
Let's Dance je patnácté studiové album britského zpěváka Davida Bowieho, vydané v dubnu 1983. Jeho nahrávání probíhalo v prosinci 1982 v newyorském studiu Power Station a produkoval jej Bowie společně s Nile Rodgersem.

Let's Dance

647 Kč
Murder Ballads
(1x)
Album australského zpěváka Nicka Cavea.

Murder Ballads

710 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Světové evergreeny s texty Josefa Kainara
Album Světové evergreeny s texty Josefa Kainara vzniklo v roce 1969, známé americké písně na něm zpívali Jiří Suchý, Waldemar Matuška, Jiří Jelínek a Karel Hála, doprovázel Gustav Brom se svým orchestrem.

Světové evergreeny s texty Josefa Kainara

225 Kč
Škola písničkou s Žáčkem
Zpěvačka Kristýna Peterková a skladatel a producent Karel Mařík a jejich Škola písničkou jsou zavedenou „značkou“. Ve více jak padesátce základních škol používají učitelé jejich písničky a k nim zpracované pracovní listyke zpestření výuky HV.

Škola písničkou s Žáčkem

287 Kč
Ta o mně
Lucie Bílá o lásce a radosti ze života – osobitě, emotivně, energicky i něžně.

Ta o mně

392 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 125 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 13 > >>