Nejprodávanější e-knihy - březen 2021

Pád Hyperionu - 20%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
Ukázky

Pád Hyperionu

298 Kč
238 Kč
Pohřbení - 20%
(1x)

Katie Maguirová se pokouší objasnit devadesát let starou vraždu. Její nejbližší se však ocitají ve vážném ohrožení… Už šestá kniha s neohroženou rusovlasou komisařkou Katie Maguirovou přivádí čtenáře do irského Corku.

Ukázky

Pohřbení

229 Kč
183 Kč
Poslední svědci - 20%
(2x)
Uvedením Posledních svědků završuje nakladatel vydání pěti svazků nositelky Nobelovy ceny Světlany Alexijevičové, které autorka považuje za své kompletní knižní dílo.
Ukázky

Poslední svědci

219 Kč
175 Kč
Půl krále - 20%
Vlastní rodina ho zradila a nechala napospas smrti, ale princ Jarvi, nedobrovolný dědic rozděleného království, přísahal, že trůn, o který nikdy nestál, získá zpět. Nejprve však musí přežít kruté zacházeni, okovy a hořké vody samotného Roztříštěného moře – to vše jen s jednou zdravou rukou.
Ukázky

Půl krále

209 Kč
167 Kč
Ravenor - 20%
(2x)
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.
Ukázky

Ravenor

149 Kč
119 Kč
Realita není, čím se zdá - 20%
(2x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
Ukázky

Realita není, čím se zdá

199 Kč
159 Kč
Říkají mi Lars - 20%
Lars je soukromé očko. Opatřuje informace, sleduje lidi, řeší problémy, nebo naopak problémy vytváří, to vše podle přání a potřeb svých klientů. Lars má rád Metallicu, Jacka Danielse, vůni žen a hodinky Luminox.
Ukázky

Říkají mi Lars

209 Kč
167 Kč
Spirituální průvodce na Bali - 20%
Chystáte se na Bali a nevíte si rady? Nebo potřebujete vzpruhu a osvěžit se a jít do sebe? Nebo vydýchat bolesti minulosti či jen najít pevnou půdu pod nohama.... a Bali bylo vždy vaším snem? Tak neváhejte, 100% vám to prospěje!!!
Ukázky

Spirituální průvodce na Bali

99 Kč
79 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Učení a paměť pravou hemisférou - 20%
Autor vystudoval pedagogickou fakultu UK a v současnosti pracuje jako specializovaný lektor na využití potenciálu mozku. Pořádá vysokoškolské semináře s celostátní akreditací, v nichž se soustředí především na téma komunikace a zážitkové alternativní metody ve vyučování. Přes dvacet let vede kurzy…
Ukázky

Učení a paměť pravou hemisférou

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>