Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
česká

Můj bratr mesiáš
(2x)
Nejnovější román českého spisovatele a vizionáře Martina Vopěnky uvěřitelně a s citem pro psychologii postav ukazuje, kolik bolesti, lásky, nenávisti, pochybností i naděje by mohlo přinést zrození někoho, kdo by v lidských dějinách hrál stejnou roli
česká

Můj bratr mesiáš

251 Kč
Největší přání
Velkoformátová dětská kniha vypráví příběh, který děti seznamuje s důležitými tématy současného světa.
česká

Největší přání

251 Kč
O šestiúhelné sněhové vločce
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
česká

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
Od srdce
Kniha Od srdce představuje autora Josefa Fouska v jiném světle, než jak jsme jej dosud znali. Oproti minulým knihám, které zčásti byly naplněny optimismem a humorem, předkládá autor sbírku fejetonů, básní, textů, které...
česká

Od srdce

233 Kč
Patnáctiletý kapitán

Patnáctiletý kapitán je dobrodružný román francouzského spisovatele Julese Verna z cyklu Podivuhodné cesty. Příběh se odehrává v roce 1873 a vypráví dobrodružství patnáctiletého plavčík a Dicka Sanda z americké velrybářské lodi Poutník.

česká

Patnáctiletý kapitán

269 Kč
Posel hydrometeorologického ústavu
Hrdinou příběhu Posel hydrometeorologického ústavu je člověk, který neodolá pokušení mystifikovat posluchače v rozhlasovém vysílání a vydává se za jiné osoby.
česká

Posel hydrometeorologického ústavu

161 Kč
Poutník časem chaosu
(5x)
Stojíme na prahu velké proměny. Neklid zažíváme všude kolem sebe. Co nám ta proměna přinese a kdy přijde, se můžeme jen domnívat. Je dobré si ale uvědomit, že podobné předěly zažívali lidé tisíce let před námi. Ne vždycky musí znamenat katastrofu.
česká

Poutník časem chaosu

359 Kč
Povídky na tělo
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
česká
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
Prokletí vladyckého rodu
Další případ mnicha Remigia, snímž jste se setkali vpředchozí knize Podivná vražda na knížecím dvorci, začíná prosbou vdovy po jeho bratrovi, aby pomohl najít toho, kdo připravil o život jejího nejstaršího syna.
česká

Prokletí vladyckého rodu

89 Kč
Rozvědčík
Rozvědčík, autorský komiks Marty Morice, odhaluje zákulisí velkých historických událostí. Hlavní hrdina se podílel jako mediátor na procesu zakončení bojů ve Vietnamu a na přípravě schůzky prezidenta Johnsona a premiéra Kosygina v roce 1967.
česká

Rozvědčík

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100