Nejprodávanější tituly - duben 2021
ostatní sporty

Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
ostatní sporty

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Jaroslav Juhan - Život bez brzd - 20%
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru.
ostatní sporty
Ukázky

Jaroslav Juhan - Život bez brzd

271 Kč
217 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
ostatní sporty
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Nordic walking - 20%
V této knize najdete ucelené a praktické informace o severské chůzi. Je určena všem věkovým skupinám, které hledají vhodnou pohybovou aktivitu. Využít ji mohou i sportovní a turistické kluby, wellness centra, studenti, pedagogové...
ostatní sporty
Ukázky

Nordic walking

144 Kč
115 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní sporty
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Agility - Pracovní sešit - 11%
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
ostatní sporty

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
95 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Lukáš se ptá II - 11%
Pokračování rozhovorů bývalého úspěšného olympionika s více než dvaceti významnými českými sportovci. I tyto rozhovory původně vycházely na stránkách Lidových novin.
ostatní sporty

Lukáš se ptá II

133 Kč
118 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 116 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>