Nejprodávanější Kniha - duben 2021
dům a zahrada

Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
dům a zahrada

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
dům a zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
dům a zahrada

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Začínáme včelařit - 11%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
175 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
dům a zahrada

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
dům a zahrada

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Fríský kůň
Celobarevná fotografická publikace volným pokračováním navazuje na úspěšnou knihu "Fríský kůň - černá perla". Trojjazyčný text (čeština, angličtina a němčina).
dům a zahrada

Fríský kůň

424 Kč
Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
dům a zahrada

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Pachové práce aneb Království vůní - 11%
Každý pes je nadán ohromující schopností orientovat se podle čichu, ale skutečný klíč od brány království vůní třímáte v ruce vy. Budete-li se svým psem provádět cvičení a hry označované jako pachové práce, umožníte mu naplno rozvinout jeho schopnosti.
dům a zahrada

Pachové práce aneb Království vůní

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 141 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>