Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
psychologie

Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
psychologie
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
Psychologie 1. díl - 20%
(1x)
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie
Ukázky

Psychologie 1. díl

229 Kč
183 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
psychologie
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Dospělost a její variabilita - 20%
Ojedinělá kniha na českém trhu, se zabývá oblastmi života dospělých tak, jak se s nimi setkáváme v průběhu dospělosti až po období, kdy odcházíme z aktivní pracovní činnosti.
psychologie
Ukázky

Dospělost a její variabilita

186 Kč
149 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
psychologie
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
psychologie
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
psychologie
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
psychologie
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 164 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>