Nejprodávanější tituly - duben 2021
ekonomie

Základy podnikání - 20%
Publikace uznávaných autorů je určena všem, kteří se chtějí pustit do podnikání nebo již podnikají, ale chtějí se dozvědět další nové informace. Kniha nemá svým praktickým zaměření a nábojem na českém trhu obdoby.
ekonomie
Ukázky

Základy podnikání

458 Kč
366 Kč
Evropská integrace a Česká republika - 20%
Na trhu ojedinělá publikace přináší aktuální a otevřený pohled na důležité oblasti týkající se evropské integrace a naší země. Publikace se věnuje významným a zajímavým otázkám spojeným s integrací, vysvětluje a odkrývá leckdy komplikované vztahy.
ekonomie
Ukázky

Evropská integrace a Česká republika

161 Kč
129 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
ekonomie
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Principy zdravotního pojištění - 20%
Kniha předního českého odborníka na zdravotní pojištění seznamuje čtenáře s principy zdravotního pojištění, zejména konstrukcí produktů zdravotního pojištění, se způsoby stanovení výše pojistného, se zajištěním, tvorbou rezerv a otázkami spoluúčasti.
ekonomie
Ukázky

Principy zdravotního pojištění

361 Kč
289 Kč
Česko-anglický slovník pojišťovnictví - 20%
Slovník obsahuje téměř 26 000 hesel a zaplňuje citelnou mezeru na trhu. Kromě vysloveně odborných termínů z oblasti pojištění a zajištění jsou ve slovníku zastoupeny rovněž termíny vztahující se k ekonomické činnosti pojišťoven.
ekonomie
Ukázky

Česko-anglický slovník pojišťovnictví

424 Kč
339 Kč
Odložená daň z příjmů - 20%
Vysvětluje metodiku, jak odložit daň z příjmů, která vyplývá z přechodných rozdílů mezi účetními náklady a náklady uznávanými jako výdaje na dosažení, zajištění a udržení příjmů.
ekonomie
Ukázky

Odložená daň z příjmů

135 Kč
108 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Business Intelligence - 20%
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy.
ekonomie
Ukázky

Business Intelligence

253 Kč
202 Kč
Dílo národů - 11%
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 159 položek
<< < 1 .. 14 15 16