Nejprodávanější tituly - duben 2021
móda

Módní kmeny
Jedinečná publikace přináší přehled módních směrů a stylů mladých lidí za uplynulých sto let.
móda

Módní kmeny

359 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
móda

Móda má duši

296 Kč
Oděv – Móda – Tvorba
Tato knížka uvádí na pravou míru značně rozšířený názor, jenž ztotožňuje oděv s módou a módu s oděvem.
móda

Oděv – Móda – Tvorba

225 Kč
Vláda módy
V našich šatnících se vedle kabátu a džín skrývá také environmentální katastrofa.
móda
Ukázky

Vláda módy

323 Kč
Síla stylu
Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek.
móda

Síla stylu

359 Kč
Ve službách módy a stylu
Kniha se na základě důkladného studia publikovaných a archivních zdrojů zabývá nejen českou bižuterií v historickém kontextu, ale seznamuje i s principy výroby a obchodu včetně praktik zahraničních partnerů a konkurentů.
móda

Ve službách módy a stylu

266 Kč