Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
romány

Za pět let
(3x)
Dannie je špičková manhattanská právnička. Je ambiciózní, zvyklá uvažovat pragmaticky a žije spokojený a klidný život se svým přítelem Davidem, který ji právě požádal o ruku.
romány
Ukázky

Za pět let

229 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Dům bez zrcadel
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
romány
Ukázky

Dům bez zrcadel

209 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

189 Kč
Chyba jejího manžela
Roxiino manželství s Davem bylo harmonické i po dvaceti letech. Jednoho dne však přijde Roxy dříve domů a najde Dava v posteli s atraktivní mladou sousedkou. Náhle si není ničím jistá – minulostí, společným podnikáním a především budoucností jejich rodiny.
romány
Ukázky

Chyba jejího manžela

249 Kč
Na smrt
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
Nejsem jako vy
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek. To, co má navíc, je Aspergerův syndrom, formu autistické poruchy. Je neprodyšně uzavřený ve svém vlastní světě.
romány
Ukázky

Nejsem jako vy

349 Kč
Vinařství 2: Nový začátek
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

259 Kč
V dobrém i zlém
Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný. Jednoho dne jí zavolá starý známý, jenž je obviněn z vraždy své ženy Amandy, a žádá ji o pomoc. Zach je hlavní podezřelý. Lizzie dlouho váhá, ale nakonec souhlasí, že se jeho případu ujme.
romány
Ukázky

V dobrém i zlém

279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 77 položek
1 2 3 .. 8 > >>