Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Listopád
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
Ukázky

Listopád

259 Kč
Smršť
(7x)
Když kraji vládne démon větru…
Ukázky

Smršť

188 Kč
Šikmý kostel 2
(15x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Nasterea
(8x)
Třetí díl pentalogie Naslouchač.
Ukázky

Nasterea

289 Kč
Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále
(1x)
V závěrečném dílu tetralogie se vrací Falknovská huť částečně zpět do vlastnictví rodu Heřmanů, ačkoli je to v časech, kdy se severočeskému sklářství už nevede zdaleka tak dobře jako dříve.
Ukázky

Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále

299 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Mimochodem
(5x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
Ukázky

Mimochodem

298 Kč
Večer a jitro
(4x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově předchází.…
Ukázky

Večer a jitro

419 Kč
Tichá smrt
(2x)
Smyslů zbavená pomstychtivost, o smysly připravená oběť, sluncem rozpálené španělské pobřeží a vrah se srdcem chladným jako led.
Ukázky

Tichá smrt

249 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>