Nejprodávanější knihy - duben 2021
humor

Jaký je doopravdy Chuck Norris - 11%
V knize najdeme krom jiného 101 vtipů s Chuckem Norrisem. Po vtipu vždy následuje krátká příhoda z natáčení nebo ze života s nějakým moudrem na konci, které se točí kolem 5 hodnot, které Chuck prezentuje.
humor

Jaký je doopravdy Chuck Norris

171 Kč
152 Kč
Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law - 6%
Bilingvní vydání humorných, moudrých a duchaplných výroků potrhlých technologů, byrokratů, stoupenců sociální spravedlnosti a bojovníků proti společenským zlořádům odvozených z klasické murphologie.
humor

Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law

211 Kč
198 Kč
Zelňačka - 11%
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.
humor

Zelňačka

223 Kč
198 Kč
Člověk za volantem - 12%
Nová autorská kniha známého kreslíře a karikaturisty je věnována automobilismu; určena je všem, kdo mají rádi Jiránkův inteligentní a osobitý humor.
humor

Člověk za volantem

139 Kč
123 Kč
Úsměvy dneška
Další básničková knížka Honzy Volfa.
humor

Úsměvy dneška

72 Kč
Další prevít? Jen to ne! - 11%
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
135 Kč
Ad acta - 11%
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
127 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
humor

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Yeats je mrtev! - 11%
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
humor

Yeats je mrtev!

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 203 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>