Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
romantika

Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
romantika
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
První opravdový polibek - 20%
Lacey odjakživa snila o tom, že bude hrát ve filmu. Ale rozhodně si nepředstavovala, že její velký průlom na filmovém poli přijde ve stejnou dobu jako maturita. A i maturita bledne v porovnání s tím, že se musí vypořádat s Donavanem, který se dá popsat dvěma slovy: noční můra.
romantika
Ukázky

První opravdový polibek

209 Kč
167 Kč
Švagrova sázka - 20%
(3x)
Ve společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
romantika
Ukázky

Švagrova sázka

109 Kč
87 Kč
Léto s Afroditou - 20%
(2x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

199 Kč
159 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Život zn. Hygge - 20%
(2x)
Román, který působí jako vřelé, přátelské objetí... čisté hygge.
romantika
Ukázky

Život zn. Hygge

198 Kč
158 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Chci tě svést - 20%
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
romantika
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
71 Kč
Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
romantika
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 286 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 .. 29 > >>