Nejprodávanější tituly - duben 2021
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Jaký je doopravdy Chuck Norris - 11%
V knize najdeme krom jiného 101 vtipů s Chuckem Norrisem. Po vtipu vždy následuje krátká příhoda z natáčení nebo ze života s nějakým moudrem na konci, které se točí kolem 5 hodnot, které Chuck prezentuje.
humor

Jaký je doopravdy Chuck Norris

171 Kč
152 Kč
Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law - 6%
Bilingvní vydání humorných, moudrých a duchaplných výroků potrhlých technologů, byrokratů, stoupenců sociální spravedlnosti a bojovníků proti společenským zlořádům odvozených z klasické murphologie.
humor

Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law

211 Kč
198 Kč
Zelňačka - 11%
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.
humor

Zelňačka

223 Kč
198 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 20%
(2x)
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se, kdyby.... Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu...
humor
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

149 Kč
119 Kč
Člověk za volantem - 12%
Nová autorská kniha známého kreslíře a karikaturisty je věnována automobilismu; určena je všem, kdo mají rádi Jiránkův inteligentní a osobitý humor.
humor

Člověk za volantem

139 Kč
123 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Úsměvy dneška
Další básničková knížka Honzy Volfa.
humor

Úsměvy dneška

72 Kč
Další prevít? Jen to ne! - 11%
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
135 Kč
Ad acta - 11%
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 266 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>