Nejprodávanější knihy - duben 2021
psychologie

Umění zákona přitažlivosti

Byla bych moc ráda, kdybyste si z této knihy odnesli jednu věc: to vy jste středobodem transformace vašeho vesmíru. T o vy si vytváříte svou reality show. Dnes je na světě příliš mnoho špatných reality show.

psychologie

Umění zákona přitažlivosti

242 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
psychologie

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Život jako hra na osmnáct jamek - 11%
Osmnáct fiktivních příběhů uvádí čtenáře do světa golfu, který je v autorově pojetí zároveň hracím polem (greenem) našeho života.
psychologie

Život jako hra na osmnáct jamek

293 Kč
260 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie

ADHD

171 Kč
152 Kč
Náš život - náš osud - 11%
Dříve či později se téměř každý z nás zeptá: Je život, který vedu, vlastně mým životem? Kolik z toho, co mi bylo v životě dáno, ke mně patří? Populárně-psychologický rádce.
psychologie

Náš život - náš osud

198 Kč
176 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
psychologie

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Stres a syndrom vyhoření u lékařů posudkové služby - 11%
Odborná publikace podává přehledné zpracování problematiky stresu a syndromu vyhoření.
psychologie

Stres a syndrom vyhoření u lékařů posudkové služby

131 Kč
116 Kč
Trénink slovní sebeobrany - 14%
V knížce s padesáti cvičeními a mnoha praktickými tipy a radami si natrénujete, jak sebevědomě čelit slovním útokům a napadením.
psychologie

Trénink slovní sebeobrany

157 Kč
135 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 284 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>