Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2021
česká

Robinson Crusoe
(2x)
Nejúspěšnější bylo a dosud je převyprávění pro děti z pera Josefa V. Plevy (poprvé bylo vydáno v roce 1956). Z této verze vyšla také rozhlasová úprava z roku 2009, do které se nyní můžete zaposlouchat.
česká
Ukázky

Robinson Crusoe

127 Kč
Sonety
(1x)
Na této nahrávce uslyšíte stejně jako v rozhlasové verzi všech 154 sonetů v české a anglické verzi s komentáři Martina Hilského.
česká
Ukázky

Sonety

212 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.
česká
Ukázky

Jánošíci s těžkou hlavou

98 Kč
Krakatit
Vedle hlavní dějové linky jednoho z nejznámějších Čapkových románů, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa), je tu i Prokopův milostný příběh.
česká
Ukázky

Krakatit

127 Kč
Krtečkova dobrodružství - 20%
Komplet Krtečkových dobrodružství namluvených Markem Ebenem.
česká
Ukázky

Krtečkova dobrodružství

269 Kč
215 Kč
Patnáctiletý kapitán - 20%
Dobrodružný román, jehož autorem je Jules Verne v dramatizované audioknize. Účinkují Jiří Adamíra, Vladimír Brabec a další.
česká
Ukázky

Patnáctiletý kapitán

139 Kč
111 Kč
Pohádky tisíce a jedné noci - 6%
(1x)
Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví noc, dá ji ráno zabít.
česká
Ukázky

Pohádky tisíce a jedné noci

195 Kč
183 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera - 20%
(2x)
Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru.
česká
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera

99 Kč
79 Kč
Hrabě Monte Christo
(1x)
Světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikajícím rozhlasovém zpracování z roku 1967. V titulní roli Radovan Lukavský, dále hrají Miloš Nedbal, Eduard Kohout, Jana Andresíková, Felix le Breux, Otakar Brousek st. a další...
česká
Ukázky

Hrabě Monte Christo

249 Kč
Vynález zkázy - 6%
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
česká
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
183 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 275 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>