Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
hobby

Encyklopedie digitální fotografie - 20%
Průvodce světem digitální fotografie od A do Z. Jediný eBook v kterém najdete úplně vše pohromadě: od nastavení fotoaparátu, přes problematiku exponometrie, ostření, až po specifika digitální fotografie (barvy, filtry, obrazové formáty).
hobby
Ukázky

Encyklopedie digitální fotografie

349 Kč
279 Kč
Tvoření z přírodních materiálů - 20%
Publikace je určena nejen pro pedagogické pracovníky, vychovatele a vedoucí volnočasových aktivit, ale inspiraci v ní rovněž naleznou pracovníci z oblasti zdravotnictví, soc iálních služeb a všichni tvůrčí jedinci.
hobby
Ukázky

Tvoření z přírodních materiálů

169 Kč
135 Kč
Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku - 20%
(1x)
Škube váš pes každou chvíli za vodítko, vleče vás na procházce za sebou směrem, kterým chce on, a nikoli vy? Z venčení je nepříjemná povinnost a pomyšlení na hezké vycházky přichází vniveč kvůli neustálému táhnutí? Pak byste si měli přečíst tuto knihu.
hobby
Ukázky

Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku

254 Kč
203 Kč
Batika - 20%
Kniha nabízí zcela ojedinělý a neotřelý pohled do tajů voskové batiky a představí zájemcům nádhernou techniku zdobení voskem. Součástí knihy je stručné seznámení s historií a hlubokou symbolikou vzorů, doplněné autentickými fotografiemi.
hobby
Ukázky

Batika

157 Kč
126 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Já řídím - 20%
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
80 Kč
Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v samozavlažovacích truhlících - 20%
Samozavlažovací truhlíky jednoduše a spolehlivě odstraňují hlavní potíž při pěstování rostlin v nádobách, a to přelití anebo vysušení zeminy. Autorem patentovaná knotová závlaha, díky které rostliny dostávají přiměřené množství vody a živin.
hobby
Ukázky

Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v samozavlažovacích truhlících

152 Kč
122 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
hobby
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Vyrábíme mýdla - 20%
Mýdlo používáme několikrát denně a tudíž bychom neměli podceňovat vliv na naše tělo. Proto musíme mít na paměti, že průmyslově vyráběná mýdla nebo levná s nejistým původem mohou obsahovat chemikálie, které mohou uškodit naší pokožce.
hobby
Ukázky

Vyrábíme mýdla

118 Kč
94 Kč
Pleteme věnečky po celý rok - 20%
Květiny, vonící bylinky nebo zelené ratolesti patří k nekrásnějším přírodním materiálům, z nichž lze vykouzlit půvabné věnce, věnečky, kytice a dekorativní vazby. Můžeme je zhotovovat po celý rok.
hobby
Ukázky

Pleteme věnečky po celý rok

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>