Nejprodávanější tituly - duben 2021
běh

Emil Běžec
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
běh

Emil Běžec

359 Kč
Můj dlouhý běh
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy.
běh

Můj dlouhý běh

329 Kč
Ultramaratonec
(1x)
Strhující příběh muže, který se běháním dostal z drogové závislosti a jako první přeběhl Saharu.
běh

Ultramaratonec

323 Kč
Běhej s námi
Začínáte běhat a neradi byste skončili hned po týdnu? Chcete se vyhnout nejčastějším chybám, které odradí většinu začátečníků? Rádi byste běháním zhubli a hledáte tréninkový plán na míru vašim zkušenostem, věku i kondici?
běh

Běhej s námi

179 Kč
Běhej, dokud můžeš
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
běh

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
Stopy v oblacích
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

běh
Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
Malá červená kniha o běhání
Scott Douglas nabízí zkušenosti, které získal v průběhu třech desetiletí běhání, dvou desetiletí práce sportovního novináře, a na setkáních s nejvýznamnějšími běžci a trenéry z celého světa.
běh

Malá červená kniha o běhání

224 Kč
Běhání
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
běh
Ukázky

Běhání

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2