Nejprodávanější Kniha - duben 2021
medicína

Orientační vyšetření páteře - 11%
O funkčních poruchách páteře existuje velký počet publikací. Většina z nich je bohužel velmi podrobná a ze složitého výkladu si lékař jen obtížně může udělat závěry pro svou každodenní praxi.
medicína

Orientační vyšetření páteře

176 Kč
156 Kč
Základy dětské neurologie - 11%
Dětská neurologie zažívá dynamické a současně krásné období revolučních pokroků v diagnostice i léčbě řady onemocnění, z nichž mnohá donedávna neměla známou příčinu nebo byla pokládána za neléčitelná, popřípadě pro ně platilo obojí.
medicína

Základy dětské neurologie

441 Kč
392 Kč
Úzkostný pacient - 11%
(2x)
Pocity úzkosti a strachu nás doprovázejí celým životem, někdy však mohou nabýt podoby nemoci. Chorobné úzkostné stavy se vyskytují v populaci mnohem častěji, než lékaři předpokládají.
medicína

Úzkostný pacient

270 Kč
240 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Psychologie C. G. Junga - 11%
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
medicína

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
276 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 145 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>