Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2021
horory

Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Kill Creek
(1x)
Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé...
horory

Kill Creek

359 Kč
Dracul
(1x)
Román Dracul je inspirovaný deníkovými záznamy autora jednoho z nejslavnějších hororů, jehož lze označit za zakladatele žánru.
horory

Dracul

359 Kč
Duch domu Ashburnů
(4x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Berserk 4
Guts nemá štěstí - a zdá se, že nosí smůlu i všem okolo, jak se brzy přesvědčí i mazaný žoldák Ganbino, který jej vycvičil v boji.
horory

Berserk 4

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>