Nejprodávanější hudba - duben 2021
ostatní

Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
ostatní

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Herzeleid
(1x)
Herzeleid je debutové album německé skupiny Rammstein. Produkt obsahuje 2 LP o hmotnosti 180 g.
ostatní

Herzeleid

1 061 Kč
Komik do půl osmé
Album současné hvězdy alternativní hudby, brněnské kapely Květy, obsahuje dvanáct nových písní. Výrazově se kapela i díky velkým změnám v nástrojovém obsazení opět posouvá do vyšších sfér.
ostatní

Komik do půl osmé

269 Kč
Pro mě na

Dvojalbum vydané v září roku 2016 vzniklo vzájemnou tvůrčí inspirací tří hráčů: Petr Nikl – zpěv a texty, Petr Korbelář – klapkodastrová kytara, Jan Kotulán- bambusová flétna. Obsahuje šestnáct autorských písní.

ostatní

Pro mě na

399 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
ostatní

Miláček slunce

359 Kč
Bird
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
ostatní

Bird

314 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
ostatní

Koleda

179 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
ostatní

Reprezent

269 Kč
Přesletec
Doma i v zahraničí respektovaný výtvarník Petr Nikl právě vydává novou desku nazvanou Přesletec. Ve spolupráci s Lakomými Barkami tentokrát připravil rovnou 2CD, které vychází u vydavatelství Black Point Music.
ostatní

Přesletec

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>