Nejprodávanější tituly - duben 2021

Jak umírá demokracie
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
Checkpoint Charlie
(5x)
Nový strhující pohled na dějiny berlínské zdi, především slavného hraničního přechodu Charlie, jenž se stal symbolem studené války, střetu o moc mezi Západem a Východem.
Ukázky

Checkpoint Charlie

403 Kč
Večer a jitro
(1x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově....

Večer a jitro

539 Kč
Desatero smyslů
(1x)
Všechno o světě kolem nás se dozvídáme prostřednictvím smyslů. A zdaleka k tomu nevyužíváme jen známou pětici tvořenou zrakem, sluchem, chutí, hmatem a čichem...
Ukázky

Desatero smyslů

403 Kč
Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Civilizace
(1x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

358 Kč
Husitská revoluce
(5x)

Tato historie „do kapsy“ shrnuje vše podstatné o jedné z nejslavnějších kapitol českých dějin. Nabízí skvělé čtení i možný doplněk ke studiu.

Ukázky

Husitská revoluce

269 Kč
Tichá smrt
(2x)
Sluncem rozpálené španělské pobřeží a vrah se srdcem chladným jako led.
Ukázky

Tichá smrt

359 Kč
M+ B+ M
(5x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....

M+ B+ M

349 Kč
Tři kapitoly
(5x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.

Tři kapitoly

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>