Nejprodávanější tituly - duben 2021
cestování

Jižní Amerikou nejen na motocyklu I. - 11%
Kniha pojednává o cestě Petra Macourka a jeho kamaráda Vojty Jižní Amerikou. Není nouze o dobrodružné zážitky, veselé i smutné setkání. Případné zájemce o cestování kniha upozorňuje na nebezpečná místa a také na místa opomíjená, leč krásná.
cestování

Jižní Amerikou nejen na motocyklu I.

257 Kč
228 Kč
Plzeň známá neznámá - 11%
Reprezentativní fotografická publikace představuje Plzeň z mnoha nezvyklých míst a úhlů i z "klasických" pohledů na slavné dominanty města.
cestování

Plzeň známá neznámá

179 Kč
159 Kč
Učitelkou v Peru - 11%
Druhé vydání je doplněno doslovem, který shrnuje proměny oblasti, Pucamarcy i života indiánů v posledních deseti letech.
cestování

Učitelkou v Peru

179 Kč
159 Kč
Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9
Zcela přepracovaný, rozšířený (na úctyhodných 288 stran) průvodce nejvyšším moravským pohořím. Horské túry v oblasti Hrubého Jeseníku - Šerák, Červenohorské sedlo, Švýcárna, Praděd, Ovčárna, Petrovy kameny - nejkrásnější hřebenovka.
cestování

Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9

80 Kč
Kuba, ráj to na pohled

Reportážně laděné vyprávění o cestě za obyvateli „ostrova svobody“, kteří čelí nesvobodě, chudobě a duchamornosti pozdního castrovského režimu a podílejí se na nezávislých církevních a lidskoprávních aktivitách.

cestování

Kuba, ráj to na pohled

44 Kč
Soutok Sázavy s Vltavou : mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa soutoku Sázavy s Vltavou a okolí v oblasti od Čerčan po Davli, v měřítku 1:45 000 kreslíře Marko Čermáka.
cestování

Soutok Sázavy s Vltavou : mapa

35 Kč
31 Kč
Okolí Prahy - Kokořínsko, Polabí - cykloprůvodce - 11%
Průvodce představuje 29 nejhezčích cykloturistických okruhů a tras v severním a severovýchodním okolí Prahy. Oblast sahá od atraktivního Kokořínska, přes Mělnicko s legendárními burgundskými odrůdami vína až k tokům Jizery a Labe.
cestování

Okolí Prahy - Kokořínsko, Polabí - cykloprůvodce

151 Kč
134 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Cestománie II.
Další svazek knižní podoby populárního televizního pořadu. I tentokrát vás poutavě napsané kapitoly zavedou do všech koutů světa.
cestování

Cestománie II.

45 Kč
Průvodce poklady Unesco - 11%
Předkládané dílo z řady průvodců klenotnicemi světového kulturního dědictví WORLD HERITAGE – PATRIMOINE MONDIALE představuje architektonické poklady srdce Evropy, nad nimiž přejalo záštitu UNESCO.
cestování

Průvodce poklady Unesco

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 324 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>